Luister nu naar aflevering 63. Het nieuwe fietsseizoen is net begonnen, maar er is nu al veel om over te praten. Hoe overleven we de saaie maand januari en het onvoorspelbare weer? Wat is ons plan en hoe blijven we trouw aan onze fietsvoornemens. Spoiler alert; Michael moet flink aan de bak, want anders maak jij kans op zijn racefiets!

Ook staan we uitgebreid stil bij het nut van een sportmedisch onderzoek. En vanwege onze poll over bandendruk en bandbreedte delen we de resultaten en die zijn opmerkelijk! Tot slot hebben we het over de Omloop en waar en wanneer de grote kleppers rijden. Natuurlijk aan tafel; Edwin Haan, Michael Kerkhof en Herman van Tilburg. Veel luisterplezier!

Luister via je favo podcast app (iTunes hier & Spotify hier) of deze widget

Fiets editie 2

In deze aflevering staan we ook uitgebreid stil bij Fiets editie 2. Ga snel naar de winkel en schaf de nieuwste editie voor maar 6,99 euro aan. Of bestel online zonder verzendkosten!

Jouw vraag in de podcast

Stuur je vragen naar podcast@fiets.nl, want met alle liefde beantwoorden we die in de volgende aflevering. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter.

Fiets de Podcast sportvoedingpakket

Een pakket met onder meer: 1kg isotonic sportdrink, endurance bars, bidon, gels en electrolyte shots. Normaal kost dit pakket € 61,05, maar met de kortingscode: podcast betaal je slechts €35. BYE! Nutrition staat voor hoogwaardige sportvoeding op natuurlijke basis zonder chemische smaakstoffen. Voor info en aankoop ga ja naar BYE! Nutrition

Train je in vorm met JOIN

Fiets heeft samen met JOIN een leuke aanbieding voor jou. Ontvang 2 maanden gratis bij een JOIN-abonnement. Scan de QR-code en begin met trainen! Luister ook Fiets de Podcast #41 met Jim van den Berg van JOIN, Straks vlammen met de juiste trainingsaanpak!

Welk fietsevenement kies jij?

Wist je dat we op fiets.nl verschillende overzichten hebben met events.

Alle cyclo’s vind je op deze pagina

De toertochten staan hier