Door de winst van Johnny Hoogerland op het Nederlands Kampioenschap in Kerkrade, zal de rood-wit-blauwe trui in de komende Tour de France te zien zijn. BBB heeft voor de Zeeuw een bijpassende helm gemaakt. Een speciale versie van de Icarus.

De Icarus beschikt volgens BBB over een optimaal koelend vermogen. Door het zogeheten Airflow Cooling System  wordt de lucht die in de 29 ventilatiegaten komt, gebruikt om het hoofd niet te warm te laten worden. Om de helm licht en veilige te houden, gebruikt BBB een dubbele zogenoemde in-mold schaalconstructie. Dit betekent dat tijdens het productieproces de polycarbonaat buitenschaal en de geëxpandeerde polystyreen (EPS) met hoge dichtheid foam binnenlaag met elkaar gebonden worden. Tegelijkertijd wordt er een extra polycarbonaat interne verstevigingsstructuur aangebracht. Een SpiderWeb verstevigingstructuur aan de achterkant van de helm biedt extra bescherming bij een val op het achterhoofd.

De Icarus is verkrijgbaar in twee maten, M (55-58 cm) en L (58-62 cm), en 5 kleurcombinaties: zwart/wit, metallic zwart/neon geel, wit/blauw, wit/rood en wit/zilver met een adviesverkoopprijs van 179,95.