Skins heeft de collectie uitgebreid met een broek en een shirt voor fietsers die nog beter willen presteren. De Cycle is een strak vormgegeven shirt voor betere aerodynamica.  Het C200 bibshort heeft compressie technologie in de broek verwerkt om vermoeidheid in de benen te verminderen.

Bij het Cycle shirt is ook aan gezien worden gedacht. Het tricot heeft een reflecterende lange rits, drie reflecterend afgewerkte achterzakken en reflecterende naden. De C200 bibshort-broek is opgebouwd uit meerdere laagjes. Door compressietechnologie geeft de broek volgens de fabrikant op de juiste plaats de juiste druk aan de spieren. Hierdoor worden, zo stelt Skin:  ”De spiervibraties verminderd waardoor er minder vermoeidheid in de benen optreedt. Andere voordelen van deze Skins C200 bibshort is dat ze een betere bloedsomloop bevordert en eveneens het vocht uit de benen verdrijft waardoor de aanmaak van  hinderlijk melkzuur geweerd wordt”

 

De broek en het shirt hebben zwart als basiskleur. In het fietsshirt zijn enkele gele accenten aangebracht.  Beide artikelen zijn verkrijgbaar in de maten S tot XL. De adviesverkoopprijs van het Cycle shirt is € 77,95, die van het C200 bibshort is € 129,95 .