Comfort, sportiviteit en duurzaamheid. Dat zijn de eBike-basiskenmerken, maar er zijn manieren om je eBike nóg waardevoller voor jezelf te maken. Wat als je hem om kunt dopen tot je slimme rechterhand die je overal bijstaat, van de bruisende stad tot mountainbike-trails? Maak kennis met het vierde kenmerk: verbondenheid.

Elektrische fietsen zijn inmiddels onlosmakelijk verbonden met ons leven, maar tot voor kort stonden ze nog niet écht met ons in connectie. Het smart systeem van Bosch eBike Systems heeft daar verandering in gebracht door van een eBike meer dan een fiets te maken.

Verleg de grenzen van je fiets

Ontgrendel je eBike met eBike Lock via Bluetooth, kies je rijmodus via het Intuvia 100-display, pak je Mini Remote en spring in het zadel. De technologie van het smart systeem introduceert een nieuwe wereld van flexibiliteit waarin alle componenten onderling moeiteloos samenwerken. Hierdoor wordt je eBike een centraal punt van waaruit je alles kunt regelen en inzien, van fietsroutes tot diefstalbeveiliging. Of je nu een eCity Bike of eMTB hebt, met het smart systeem zijn jij en je sidekick op twee wielen perfect op elkaar afgestemd.

Rem je fiets, niet je flow

Het smart systeem zorgt niet alleen voor meer plezier, maar ook voor meer veiligheid tijdens het fietsen. Neem bijvoorbeeld het Bosch eBike ABS, een functie die ervoor zorgt dat je veiliger tot stilstand komt als je hard remt. Het ABS voorkomt het blokkeren van je voorwiel en het omhoogkomen van je achterwiel. Dankzij deze bescherming kan je elke keer onbezorgd de stad of natuur in om dat heerlijke fietsgevoel, bekend als de flow, te beleven.