Het wielercafé Breda staat op 25 april uitgebreid stil bij de gloriedagen van de Ti-Raleigh ploeg. Te gast zijn onder meer de oud renners Peter Winnen, Jacques Hanegraaf, Ludo Peeters en Johan van der Velde.

De TI-Raleigh  van ploegleider Peter Post was één van de succesvolste wielerploegen uit de geschiedenis. Tussen 1974 en 1983 won de ploeg bijna 1000 wedstrijden, waaronder de Tour de France van 1980 met Joop Zoetemelk. Ook Jan Raas, Hennie Kuiper en Gerrie Knetemann boekten grote successen voor de ploeg. Johan van der Velde won in het shirt van Ti-Raleigh onder meer twee etappes in de Tour de France. Ook werd hij derde in het eindklassement van deze ronde. Peter Winnen won voor de ploeg Post in 1983 de tourrit naar Alpe D’Huez.

Het wielercafé Breda vindt plaats in het Campanile hotel in Breda en begint om 19.30. De toegangsprijs is 5 euro. Voorafgaand aan het wielercafé is er een wielerbuffet. De tickets hiervoor kosten 20 euro, inclusief de toegang tot het wielercafé. Kaarten kopen kan in de voorverkoop.