Voor liefhebbersvan het indoor fietsen op een virutal reality trainer van Tacx is er een aantal nieuwe video`s gelanceerd. Zo kun je nu ook de Mont Ventoux beklimmen. Ook zijn er nieuwe films gemaakt van de Noorse fjorden en het Italiaanse Elba.

Mont Ventoux
Speciaal voor alle toerfietsers die de Reus van de Provence willen bedwingen, heeft Tacx een nieuwe film gemaakt van de Mont Ventoux. De film begint in Malaucène en neemt de weg naar Bédoin voor de klim naar de top op 1912 meter. Na de afdaling terug naar Malaucène volgt een rit langs de Dentelles de Montmirail naar de finish in Sault.

Noorse fjorden
Bergen-Voss is niet alleen de grootste en bekendste cyclosportieve tocht van Noorwegen, maar ook een van de meest schilderachtige routes ter wereld. Deze 90 kilometer lange rit, gefilmd tijdens het evenement in juni 2011, gaat over golvende wegen langs de beroemde fjorden tussen de kuststad Bergen en het skistation Voss. Adembenemend mooi en puur avontuur.

Elba Tour in Italië
Ontvlucht de herfst en ga met Tacx mee naar Elba. De cycletour over dit eiland in de Middellandse Zee is zwaar en uitdagend, maar de inspanningen worden beloond met een prachtige tocht langs stranden, dorpjes, groene en rotsachtige heuvels en de azuurblauwe zee, glinsterend in de zon.

www.tacx.com