De wielersport heeft het zwaar en de Vacansoleil DCM Cycling ploeg heeft na dit seizoen geen sponsor meer.

Daarom zijn Douwe de Vries en Tim van Asch een burgerinitiatief gestart dat ze de naam “Red Team Vacansoleil” hebben meegegeven. De beweegreden van Douwe en Tim: “Laten wij Nederlanders het goede voorbeeld geven. Ben je liefhebber van de wielersport en steun je het Nederlandse wielrennen? Laten we samen uit het zadel komen en ons voor de sport inzetten. Wij steunen de Vacansoleil DCM Cycling ploeg door met zijn allen sponsor te worden. We willen de ploeg niet kopen, maar we willen zo’n positief verhaal rond de ploeg creëren dat het interessant wordt voor een bedrijven om aan te haken als sponsor. Wij doen zelf natuurlijk ook een duit in het zakje en verzamelen samen met u 1 miljoen euro.”

De teller staat op het moment van schrijven op 193 sponsoren die samen 3320 euro opbrengen……er is dus nog wel wat hulp nodig om de gewenste 1 miljoen te halen…….
Ben je net als Douwe en Tim een groot fan van de Vacansoleil ploeg? Dan kun je zelf mee-sponsoren via de website: http://www.redteamvacansoleil.nl

Volgen via social media kan ook:

facebook: https://www.facebook.com/pages/Red-Team-Vacansoleil/496952797042574#
twitter: https://twitter.com/redvacansoleil