Clément komt voor de crossers met twee “nieuwe” banden. De modellen PDX en LAS zijn er nu ook in een tube variant. De PDX heeft een allround profiel met in het midden de noppen dicht bij elkaar om toch een geringe rolweerstand te hebben. Aan de zijkant moeten de noppen je voldoende grip geven om de snelheid in de bochten hoog te houden.Is het parcours hard, snel en is er niet heel veel grip nodig dan is de LAS een goede keuze. De hele kleine nopjes moeten je doen voelen alsof je op een racefiets zit. De grotere noppen aan de zijkant komen aan het werk als je schuin door de bocht gaat.

De banden hebben een TPI waarde van 120 en zijn UCI- approved met 33mm breedte. Vanaf december verkrijgbaar via cosmicsports voor 109 euro per stuk.

De naamgeving van de PDX band is afgeleid van de afkorting van de luchthaven in Portland. In dit gebied wordt een grote aantal crossen gehouden onder de naam “Cross Crusade”. De afkorting LAS staat voor de luchthavencode van Las Vegas waar een grote cross wordt verreden waar Clément een partner van is.