Als trouwe lezer van Fiets ken je vast ook FietsActief, het recreatieve zusje dat vol staat met originele routes en fietstips. Nu is het zo dat FietsActief nog fietsers zoekt die aanstaande zondag 8 mei zin hebben om een mooie route mee te fietsen met Hans Hendriks. Je wordt onthaald met koffie en wat lekkers en deelname is gratis. Dat klinkt niet slecht! Maar we horen je denken: wie is Hans en waarom meefietsen?

Het zit zo: veel Hampshire hotels liggen op locaties waar natuurliefhebbers volop aan hun trekken komen. Daar wilde ze bij Hampshire iets mee doen en ze kwamen op het ludieke idee om een fietser de gelegenheid te geven in een paar weken langs alle 65 Hampshire Hotels in Nederland, België en Duitsland te fietsen. En er een boeiend verslag van te maken uiteraard!

Je raad het al: Hans Hendriks (51) is de geluksvogel. Zijn motivatie: “Op mijn leeftijd ben je op tweederde van je werkzame leven. Voordat de derde helft aanbreekt is dit een moment van reflectie, een onderbreking en een frisse kijk op het leven. Mijn verslag zal niet gaan over afgelopen kettingen, banden plakken en de hele dag regen maar wel over al het andere wat me wel overkomt.”

Op 1 mei begon Hans aan zijn tocht. Op blog.hampshire-hotels.com volg je zijn verslag en vind je meer info.
Op 8 mei kun je meefietsen! De start is om 11.00 in Hampshire Inn Bieze-Borger in Drenthe, dit is ook het eindpunt. Laat FietsActief weten of je meegaat en mail naar fietsactief@sanomamedia.nl o.v.v. Hans.