Zoals jullie van ons gewend zijn, is Fiets prominent aanwezig op Bike MOTION Benelux. Wij hebben niet alleen een stand (hal 12 C.060) maken de beursspecial en zijn we mediapartner, maar we organiseren ook een aantal leuke activiteiten. Hieronder een overzicht.

Zo laten we op de stand zien hoe Fiets de race en mtb-frames op de testbank legt en hoe de waardes die je maandelijks in het blad zien ontstaan, daarnaast kan je opgeven voor een dagelijkse rondleiding op de beurs door een van de redacteuren. Houdt de website in de gaten voor programma. Daarnaast trakteren we trouwe abonnees op een leuk cadeautje! Wat het is? Kom naar de stand met de ingevulde flyer die je bij dit nummer vindt en ontvang een leuk cadeautje en maak kans op een superprijs!

Fietstocht

Uiteraard gaan we de zondag van de beurs traditiegetrouw met lezers uit de vier windstreken op de fiets op weg naar de beurs in Utrecht. Op zondag 14 oktober zullen we vanuit vier windstreken vertrekken richting Utrecht, waar we alle trends en innovaties in de fietsenwereld gaan bewonderen. De startplaatsen zijn: Amsterdam, Gouda, Apeldoorn en Den Bosch. De tocht is goed te doen voor iedere fietser en er geldt het principe: ‘samen uit samen thuis’. Na de sportieve inspanning kun je in de Jaarbeurs in Utrecht op adem komen met een kop koffie en thee. Ook is er veilige fietsenstalling, douchegelegenheid en ontvangen alle deelnemers een entreebewijs voor de beurs. De startplaatsen zijn: Amsterdam Bijlmer Arena tussen Decathlon en de HMH, Den Bosch voor het Centraal Station, Apeldoorn voor het Centraal Station, Gouda voor het Centraal Station

Wil je meerijden? Stuur dan voor 10 oktober een e-mail naar pieter.homan@sanomamedia.nl

Procycling

Naast Fiets heeft ons zusterblad Procycling nog een leuke activiteit. Ga met 3 vrienden de strijd aan en bewijs wie de meeste wielerkennis heeft en maak kans op leuke prijzen! Je vind de quiz achter de stand van Fiets op het terras van BikeMOTION.