Fiets en Vifit Sport zijn in de afgelopen weken hard op zoek geweest naar ambassadeurs die het avontuur niet schuwen. Uit de vele inzendingen hebben wij een 9-tal avonturen uitgekozen die gaan strijden voor dat plekje op Training Camp Ardennes, een verhaal in Fiets én een sportvoedingspakket van Vifit Sport.

Wij hebben de deelnemers gevraagd om een unieke video over zichzelf te maken en zoveel mogelijk likes te verzamelen en daar hebben zij jouw hulp bij nodig! Laat je stem achter (door hun video te liken) en laat het ons weten in een reactie op dit bericht. Onder iedereen die een avonturier steunt verloten wij een leuk prijzenpakket dat bestaat uit:

  • Vifit Sport Proteïne Shake t.w.v. €14,95
  • De Fiets Onderhoud en Reparatiegids t.w.v. €9,95
  • Officiële Tour de France pakket 2018 (komt uit in mei 2018) t.w.v. €12,50

De genomineerden


Vifit Sport Avonturier #1 – Ed Claassens

Ik ben Ed Claassens en in 2018 ga ik samen met mijn gezin het avontuur van ons leven aan. We vertrekken naar het fietseiland Mallorca. Een super avontuur!

En omdat dit avontuur nog niet groot genoeg is ga ik samen met mijn fietsmaat in mei met de mountainbike en tentje van Nederland naar Mallorca fietsen. Een avontuur welke ons door de Ardennen en Frankrijk en over o.a. de Mont Ventoux in ruim 2 weken in mijn nieuwe thuisland gaat brengen. Route staat ongeveer vast en de overnachtingsplekken laten we lekker open. Ruim 2 weken lang leven van dag tot dag en met maar 1 focus. Genieten!
Facebook video


Vifit Sport Avonturier #2 – Christophe Sutin

Christophe Sutin (1979) zat als tienjarig jongetje gekluisterd aan de buis naar Greg LeMond te kijken tijdens de spannendste editie van de Tour de France. Door een overschot aan excuses en tekort aan zelfvertrouwen heeft het tot 2016 geduurd voordat hij zijn droomberg Alpe d’Huez kon afvinken van zijn bucketlist. Nu heeft hij de smaak te pakken en wil hij met z’n 100 kg de Galibier en Izoard bedwingen.
Facebook video


Vifit Sport Avonturier #3 – Almara Hofstra

Grenzen verleggen, daar ga ik voor! Ik ben iemand die van uitdagingen houdt. Daarom ga ik in mei 2018 mijn eerste echte bergen beklimmen in Frankrijk, namelijk de Alpe d’Huez en omliggende bergen.

Twee jaar geleden heb ik van het racefietsen mijn grote hobby gemaakt. De afgelopen twee jaar veel tochten gefietst. Naast het trainen in twee fietsgroepen zou ik graag de fijne kneepjes van het wielrennen willen leren voordat ik de bergen in ga!
Facebook video 


Vifit Sport Avonturier #4 – Martin Lukasse

Mijn naam is Martin Lukasse, 37 jaar uit Wemeldinge. Ik ben avontuurlijk en grensverleggend op de fiets. Mijn uitdaging is het rijden van TheRide.

Dit vraagt discipline, energie en inzet. Bewust omgaan met je energie wordt vaak vergeten. Ik neem jullie mee in mijn avontuur en ga laten zien hoe je met een goed trainingsschema, de juiste voeding en mindful cycling doelgericht kunt trainen en jezelf optimaal kunt voorbereiden op sportieve uitdagingen.
Facebook video


Vifit Sport Avonturier #5 – Luc van Hecke

Ik ben Luc Van Hecke, gehuwd met Martine en woon in Wichelen (België). Gepensioneerd en een gedreven wielertoerist. Zoek elk jaar een uitdaging. Mijn doel voor dit jaar: goud behalen om de Marmotte Granfondo Alpen (175km; 5000 hoogtemeters; in minder dan 9u27min).

De voorbereiding is intens. Analyse van het parcours, profiel van de beklimmingen, wat en hoeveel eten en drinken, trainingsschema’s inplannen, ervaringen van deelnemers van vorige jaren … moeten het avontuur laten slagen!
Facebook video


Vifit Sport Avonturier #6 – Ernst Huijboom

Ik ben Ernst, en ik hou er van om lange afstanden te rijden. Vorig jaar hoorde ik over een nieuwe tocht die me een prachtige uitdaging lijkt. Hij start in München om dan via Oostenrijk en Italië weer terug te gaan. In totaal 613 kilometer met 11000 hoogtemeters. Dat moet binnen 60 uur volbracht worden, zonder ondersteuning. 1 juli begin ik aan dit Avontuur!
Facebook video


Vifit Sport Avonturier #7 – Fabian Prudhomme

Ik ben Fabian Prudhomme, 48 jaar jong en mijn avontuur is Roc Du Maroc, een extreme mountainbike endurance challenge van 6 etappes, 650 km en 7300 hoogtemeters in het Marokkaanse Atlasgebergte en in de woestijn. Ik doe dit uit passie voor avontuur, fietsen, persoonlijke uitdaging, maar ook om geld in te zamelen voor Sourires de Bangui, ons eigen schoolproject in Centraal Afrika.

Sinds 2012 hebben we aan meer dan 160 leerlingen een toekomst gegeven.
Facebook video


Vifit Sport Avonturier #8 – Bob van den Hengel

Mijn wielerseizoen staat in het teken van granfondo’s. Daarvoor reis ik regelmatig met wielervrienden door Europa, maar af en toe probeer ik ook een exotische trip in te plannen. Dit jaar staan er onder andere granfondo’s in Zuid-Afrika, Luxemburg, Frankrijk en Italië op het programma, met als afsluiting de UCI Gran Fondo World Championships in Varese. Daar hoop ik te schitteren.

Facebook video


Vifit Sport Avonturier #9 – Jonnie Steenbeker

Ik ben Jonnie Steenbreker. In 2015 heb ik om de Kilimanjaro gefietst. Dit om geld in te zamelen voor Amref Flying Doctors. Het gaf zoveel voldoening om je in te zetten voor je medemens, dat ik besloot om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een avontuurlijke MTB tocht in Oeganda, wederom voor een goed doel. 2018 is het jaar van voorbereiden en in februari 2019 is de finale.
Facebook video