Van 13 tot en met 20 mei kun je onder leiding van voormalig prof Marieke van Wanroij op het Griekse eiland Kefalonia een mooie tocht fietsen. Fietsvakantie Griekenland organiseert al sinds 2007 mooie (en kleinschalige) fietsvakanties met verschillende arrangementen.

Zon, zee en fietsen

Tijdens deze geheel verzorgde week fiets je onder begeleiding van ex-prof Marieke van Wanroij en Guido van Meeteren van Fietsvakantie Griekenland.nl de mooiste dagtochten op het Griekse eiland Kefalonia. In 5 dagen fiets je circa 350 km door een gevarieerd landschap en beklim je de heuvels en een aantal bergen van het eiland. Onder de Griekse zon fiets je over hoger gelegen balkonwegen met een fantastisch uitzicht over de Ionische Zee. Uiteraard ben je niet verplicht om elke dag mee te fietsen.

Tijdens de dagtochten wordt er op de mooiste plekjes van het eiland gestopt voor een lunch en koffie. Op de rustdag staat een unieke excursie op het programma. Er wordt dan een bezoek gebracht aan de Omala wijnvallei, het Sint Gerasimos klooster, de Melissani grot en het strand van Andisamos.

Algemeen
Fietsweek 13-20 mei 2017
Verblijf 12-19 mei 2017 ook mogelijk
Dames zijn van harte welkom
Maximaal 10 deelnemers

Inbegrepen servicepakket per boeking
Retourtransfer luchthaven Kefalonia
Welkomstdrankje
7x ontbijt
7x luxe diner
5 dagtochten onder begeleiding
Unieke excursie op de rustdag (mini busje)
1 kaart van Kefalonia
Infomap met fietsrouten
Reisgids “Ontdek Kefalonia & Ithaka”
Gebruik fietswerkplaats
Instellen huurfiets
Fietspetje
2 waterflessen (bidons)
2 binnenbanden
Fietspompje
NL-fietsservice tijdens fietstocht

Meer informatie vind je op de website.