Het Panani-album van Thijs Zonneveld bevat zijn beste verhalen over het wielerseizoen 2017, een verzameling van zijn wielercolumns die eerder al bij het AD verschenen.

Thijs is een verzamelaar. In zijn Panini-album heeft hij de belangrijkste coureurs van afgelopen jaar (2017) bij elkaar verzameld. Met verhalen over de Giro-zege van Dumoulin en zijn winnende tijdrit tijdens het WK in Bergen. En over Chantal Blaak en Annemiek van Vleuten die het ook zo geweldig deden tijdens dat WK. Ook Poels, Froome en Pibernik (eerlijk zeggen, ken je die nog?) komen aan bod. Zonneveld ontdekt naast al het succes ook een brede basis voor de toekomst met Oomen, Kelderman, Groenewegen en nieuwe ontwikkelingen in de sport.

Dit Panini-album is geschreven in de herkenbare persoonlijke en humoristische stijl van Zonneveld. Hij neemt ons als lezer nog een keer mee langs alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen wielerseizoen. Leuk om nog eens na te genieten van een prachtig seizoen, voor jezelf of om cadeau te geven. Te koop voor 15 euro, bijvoorbeeld bij Bol.com.

ISBN: 9789048844302 , 208 pagina’s, uitgever: Voetbal Inside


De links in onze artikelen verwijzen soms naar online shops. Bestel je daar iets via Fiets.nl, dan help je ons deze site te blijven maken. Het kost jou niets extra’s.