De KOGA SuperMetro en E-Tour modellen zijn de winnaars in decategorie “Leisure and Lifestyle”. De iF Product Design Award beleefde dit jaar zijn 58e editie. Voor 2012 werden er 4.322 producten uit 48 landenbeoordeeld door design-experts. De jury beoordeelde de inzendingen op basis van diverse criteria zoals design kwaliteit, innovatieniveau, mileu-aspecten, functionaliteit, ergonomie,gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, merkwaarde en aspecten van universeeldesign.

De KOGA SuperMetro is verkrijgbaar bij de dealer vanaf november 2011. De KOGA E-Tour is verkrijgbaar vanaf maart 2012. KOGA SuperMetroDe SuperMetro is een ‘naked bike’ voor een nieuwe generatiefietsers, die waarde hecht aan lifestyle en design. Deze technischhoogwaardige fiets richt zich op de stedeling die zich stijlvol een weg doorde ‘urban jungle’ wil banen. Het matzwarte frame is voorzien van een QR code die
toegang geeft tot deonline wereld van de SuperMetro. De SuperMetro heeft een cleane look andfeel dankzij de geïntegreerde achterremkabel en het understated design in mat zwart met rode componenten. De E-Tour is een nieuw KOGA E-bike modeldat een clean design combineert met optimale prestaties. De compacte batterij is bijna onzichtbaar weggewerkt in de onderbuis en kan eenvoudigverwijderd worden om op te laden. Een innovatief design dat deze fiets nietdirect herkenbaar maakt als een E-bike, terwijl tegelijkertijd een optimalegewichtsbalans bereikt wordt.

www.koga.com