Koo, het brillenmerk van Kask, toont vandaag een nieuwe bril, de KOO Open Cube. Een half frame model met verwisselbare lenzen en nieuwe kleuren. De bril heeft een goede ventilatie, waarmee het beslaan van de lenzen wordt voorkomen.

Kenmerken

De Open Cube is gemaakt van polycarbonate en komt uit Italië. Hij weegt slechts 30 gram en komt in twee maten, small en medium. Ook is er een ‘asian fit’ neusbrug beschikbaar.
De glazen zijn van Zeiss, de bekende Duitse lenzenmaker. Die lenzen zijn beschikbaar in 3 nieuwe kleuren, infrared (voor op de weg), ultra white en red mirror (voor op de mtb).
De ventilatiegaten zitten in de lenzen zelf, voor een optimale luchtstroom die beslaan moet voorkomen, zelfs in slecht weer. De brilpootjes zijn instelbaar en de neusbrug is van zacht rubber met 2 posities om hem ook op jouw neus goed te laten aansluiten. In de doos zit ook een tweede neusbrug die wat kleiner is. Er zijn twaalf kleuren, daar moet wel een passende kleur voor bij je helm en outfit bij zitten.


Aanpassingen aan KOO Open

De KOO Open, die vorig jaar al verscheen is licht aangepast. Ook daar zit nu een kleinere nosepad bij en hij is er ook in een maatje small.

Beide brillen zijn gemaakt om zon, zweet, insecten en steentjes/modder uit je ogen te houden. De beschikbare kleuren zijn Black, White, Red, Light Blue, Black/Red, Black/Lime, Black/White, Anthracite Matt/Cherry, Light Blue/Orange, Pine Green/White, Pine Green/Lime and Anthracite Matt/White.

De Open Cube komt eind dit jaar beschikbaar met 2 verschillende lenzen, de kleur lens die je kiest plus een setje kleurloze lenzen. Een photochromatische lens is separaat te koop. Prijs van de bril: €199,-