De één wil een zacht zadel, de ander juist een keihard zadel. Iedere fietser heeft zijn eigen voorkeur als het gaat om de keuze voor een zadel. Er zijn ook zadels die op bepaalde punten minder druk geven op het zitvlak. Fi’zi:k brengt in dit kader een nieuw zadel uit met een zogeheten ergonomisch kanaal: de Versus Braided.De één wil een zacht zadel, de ander juist een keihard zadel. Iedere fietser heeft zijn eigen voorkeur als het gaat om de keuze voor een zadel. Er zijn ook zadels die op bepaalde punten minder druk geven op het zitvlak. Fi’zi:k brengt in dit kader een nieuw zadel uit met een zogeheten ergonomisch kanaal: de Versus Braided.

De nieuwe Versus heeft een carbon gevlochten rail en een ergonomisch kanaal over de hele lengte. Dankzij de carbon gevlochten rail is dit zadel lichter dan het Versus zadel met K:ium rail. Volgens fi’zi:k is de Versus Braided daarmee ideaal voor de fietser die een zadel met drukvermindering nodig heeft èn voor wie gewicht belangrijk is.
De 3 nieuwe Versus Braided  zadels zijn beschikbaar in 2 kleuren: zwart/wit of wit/rood. Volgens fi’zi:k zijn dit de lichtste zadels op de markt met een zone voor drukvermindering. Vanaf maart zijn de zadels beschikbaar in de fietsenwinkel.