Cyclotec,fabrikant van fietsschoenen en fietsaccessoiresheeft als doel kwalitatief goede producten voor een redelijke prijs te ontwikkelen. Het ontwikkelen van nieuwe producten in het assortiment staat daarbij hoog in het vaandel.

Het oorspronkelijke assortiment van Cyclotec bestaat uit fietsschoenen. Maar naast fietsschoenen vindt het bedrijf veiligheid en comfort bij fietsen ook een belangrijk. Daarom heeft Cyclotec nieuwe fietshelm en comfort fietssokken ontwikkeld. Een helm mag natuurlijk in de uitrusting van een wielrenner of mountainbiker natuurlijk niet ontbreken.


 
De Cyclotec helm heeft een constructie die is uitgerust met een in mold systeem waarbij de pasvorm is in te stellen door middel van een draaisysteem De helm is verkrijgbaar in de maten M & L en weegt Weegt volgens Cyclotec slechts 215 gram.


Deze Cyclotec fietssokken zijn ideaal voor in de Cyclotec fietsschoenen. Ze zijn van een zacht materiaal gemaakt voor een heerlijk fietscomfort. De sokken hebben een versterkt hak- en teengedeelte en zijn verkrijgbaar in de maten S t/m L.


Meer informatie: www.cyclotec.nl