Cyclon Bike Care heeft een nieuw product toegevoegd aan het assortiment: Cyclon Tyre Repair Gel.  Dit banden reparatiemiddel heeft een Gel-formule die zorgt voor een snelle en makkelijke verdeling van het product zodat de band binnen enkele minuten gereed is om snel weer verder te kunnen fietsen.

Uniek
De Cyclon Tyre Repair Gel is speciaal ontwikkeld om een lekke fietsband snel en gemakkelijk te repareren. De unieke Gel-formule is het grote geheim. Deze formule maakt de Tyre Repair Gel uitermate gebruiksvriendelijk omdat het product hierdoor gemakkelijk in de band te verdelen is. Daarnaast zorgt de gel voor een extra stevige beschermlaag zodat de fietsband weer tegen een stootje kan.Bescherming
Naast een geschikt product voor eerste hulp bij lekke banden is de Tyre Repair Gel ook uitermate gemakkelijk ter preventie van een lekke band. Het bandenplaksetje kan in de garage blijven liggen want een fietsband gevuld met Tyre Repair Gel is beschermd tegen lekkage.

Verpakking
Naast het feit dat het een klein compact spuitbusje van 75ml betreft en daarom uitermate handzaam en dus makkelijk voor onderweg, heeft Cyclon het totale design van de etiketten aangepast. De Tyre Repair Gel is het eerste product dat de eer heeft dit nieuwe etiket te dragen.

Gebruik
De Tyre Repair Gel is geschikt om gaatjes van circa 3 mm in een binnenband of een tubeless buitenband te dichten. Het slangetje aan de spuitbus is flexibel en voorzien van een aansluiting wat op bijna elk type ventiel gebruikt kan worden. Na het inspuiten van de Tyre Repair Gel dient de band 4 à 5 keer rustig rond  gedraaid te worden zodat de gel zich snel en gelijkmatig in de band verdeelt.