Via de website www.teamkleding.be lanceert Wolvenberg, in samenwerking met Sportful, een online-offertesysteem voor gepersonaliseerde wielerkleding.

Het doel is eenvoudig: Bedrijven, vereniging of een groep van vrienden onmiddellijk een correcte prijs bieden voor hun teamkledij.  “We hoorden van onze klanten dat men vaak te lang moet wachten op hun offerte via de traditionele kanalen”, zegt Mark Heylen, zaakvoerder van Wolvenberg.

“Elke offerte wordt bij Wolvenberg intern opgevolgd door één van de team-wear specialisten die binnen een week contact opneemt.  Deze snelheid van handelen maakt ons uniek in de markt!” aldus Mark Heylen.

De kleding van Teamkleding.be wordt gemaakt door Sportful. Deze Italiaanse fabrikant van wielerkledij heeft een rijke geschiedenis in de wielersport. Samen met Mapei en Lampre won Sportful zowat alle klassiekers in de jaren 90. De afgelopen 10 jaar waren ze uiterst succesvol met Team Italia. 4x Wereldkampioen met Cippo, Bettini (2x) en Ballan. Sinds 2010 is Sportful de kledingpartner van Team Saxobank. Met Cancellara in 2010 en Nick Nuyens in 2011 schreef Sportful de Ronde Van Vlaanderen nog maar eens op het palmares!