Team LottoNL-Jumbo is dankzij sponsor Vifit Sport aanwezig tijdens Training Camp Ardennes. De profs Timo Roosen en Tom Leezer fietsen mee en ploegleider Merijn Zeeman verzorgt een exclusieve trainingsworkshop.

Jouw ideale kickstart van het seizoen begint dit jaar tijdens Training Camp Ardennes powered by Fiets. Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 april is er een uitgebreid en volledig verzorgd programma. Met elke dag een prachtige etappe door de Waalse Ardennen inclusief begeleiding door motards, koerswagen, medische dienst, mecaniciens van het Canyon-serviceteam, bezemwagen en uitgebreide verzorgingsposten. De routes worden gereden op gps, waarbij je als gratis service de Sigma Rox 11.0 kunt testen. Ook alle maaltijden uit eigen keuken (ontbijt, lunchpakket en diner) zijn inbegrepen en natuurlijk is er een overnachtingsplaats beschikbaar. Wil je niet in je tentje verblijven, via locatiepartner Floreal zijn accommodatieupgrades beschikbaar. Verder kun je je gratis inschrijven voor workshops over training, voeding en materiaal en volg je clinics van professionele wielertrainers.

Voor het volledig verzorgde trainingsweekend vanuit La Roche-en-Ardenne van 20 t/m 22 april zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meer informatie en inschrijvingen: the-ride.cc/training-camp-ardennes.

Profs en ploegleider Team LottoNL-Jumbo

Nutrition partner Vifit Sport, ook sponsor van Team LottoNL-Jumbo, zorgt er voor dat Timo Roosen en Tom Leezer op zaterdag en zondag van de partij zijn. Maak kennis met de heren en fiets met ze mee tijdens het event. Ook is er een vragenuurtje met de profs in de avondbriefing. Merijn Zeeman (trainer en ploegleider van Team LottoNL-Jumbo) geeft op vrijdag een speciale workshop over training. Hij geeft inzicht in training van de profs maar vertaald het ook naar hobby-fietsers.

Al met al is Training Camp Ardennes dé kickstart van jouw wielerseizoen. Wij van Fiets hebben er erg veel zin en en zijn natuurlijk ook zelf van de partij. Er zijn nog 25 plekken beschikbaar, inschrijven kan nog tot en met 16 april via the-ride.cc/schrijf-je-in.