In Parijs is de speciaal voor de Grand Départ gerealiseerde titelsong en animatiefilm ‘Bon Voyage!’ gelanceerd. De film met de bijbehorende titelsong werd vertoond tijdens de presentatie van de etappes van de Tour de France 2015. Deze eerste vertoning werd ingeleid door de burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen.

Bon Voyage! De officiële titelsong van de Grand Départ heeft de titel Bon Voyage! en is geproduceerd door zanger en liedjesschrijver Blaudzun. De bijbehorende korte animatiefilm is gemaakt door Job, Joris & Marieke, een Utrechtse designstudio voor animatie, illustratie en character design.

Le Tour Utrecht heeft gekozen voor een animatiefilm om Utrecht internationaal te presenteren tijdens de bekendmaking van de Touretappes. . De animatiefilm vertelt het verhaal van Tim, een jongen die met zijn vriendin heeft afgesproken om samen de start van de Tour de France in Utrecht te kijken. Maar hij kan niet bij haar komen, omdat hij aan de verkeerde kant van de dranghekken staat. Hij probeert op allerlei manieren over te steken, wat komische situaties oplevert. Uiteindelijk weet hij op inventieve wijze zijn liefde zichtbaar te maken. In de film komen alle highlights van Utrecht langs.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=llpcWJ2XeAs[/youtube]