Zipp heeft een vernieuwe versie uitgebracht van de Service Course en  Service Course SL collectie. De stuur- en zadelpennen zijn volgens de fabrikant onder meer lichter dan de vorige versie.

De Zipp Service Course SL-OS stem beschikt over een verstelbare opvulring waarmee de hoek 4,6 of 8 graden kan worden aangepast. De stuurpen weegt volgens Zipp 140 gram bij een 100mm lengte. De nieuwe stuurpen is verkrijgbaar in lengtes varierend tussen 70 en 130 mm. Het product is vanaf maart verkrijgbaar.

Ook Service Course SL stuurpen is aangepast. De vorm is iets veranderd en een 100mm lange versie weegt nu 125 gram. Ook zou de nieuwe versie stijver zijn. Er is een versie met een hoek van 6 graden en eentje van 17 graden. De lente varieeert van 70 tot 140mm .

Ook de nieuwe Service Course SL zadelpen is iets lichter geworden. Hoewel 220 gram nog steeds niet superlicht valt te noemen. De instap stuurpen Service Course lijkt voortaan meer op de Service Course SL. Zipp stelt dat en 100 mm versie 150 gram weegt. Opmerkelijk is dat er ook een versie is van 25 graden. Dat biedt de mogelijkheid om dieper te gaan zitten op een racefiets. De versie van 6 graden is verkrijgbaar tot 130 mm lengte, de 25 graden versie tot 120 mm. De verkoopadviesprijzen worden later bekend gemaakt.