Schadespecialist CED is cosponsor geworden van Team Roompot/ Orange Cycling. Het bedrijf verbindt zich voor heel 2015 aan de wielerploeg onder leiding van Erik Breukink, Michael Boogerd en Jean-Paul van Poppel.

CED gaat de samenwerking aan met haar twee merken: CED en EMN. De logo’s staan op beide schouders van de wielershirts. Directeur Marketing & Communicatie van CED, Robin Roest : ” Met dit partnership zorgen wij voor extra zichtbaarheid van onze merken, wat  goed is voor onze naamsbekendheid. De samenwerking sluit goed aan op de Insurance Cycle Tour, een jaarlijks sportief evenement vóór en dóór de verzekeringsbranche, waarmee wij aandacht vragen en geld inzamelen voor een wisselend goed doel”.

CED is gespecialiseerd in het behandelen, onderzoeken, verhalen en herstellen van schades.  CED behandelt jaarlijks ongeveer een miljoen schadeclaims met een totale schadelast van ruim 2,5 miljard euro. Bij CED werken 1150 medewerkers in veertien Europese landen. Het hoofdkantoor van CED is gevestigd in Capelle aan den IJssel.