Pearl Izumi ontwikkelt ieder jaar in samenwerking met Amstel een kwalitatief hoge kledingset geheel in stijl van Nederlands enige klassieker. Ook dit jaar is er een speciaal Amstel Gold Race-kledingset te koop. Je kunt de kleding online bestellen via de BIKEGEAR shop of kopen in de Pearl Izumi Factory Store in Valkenburg. CM491_BACK_XL[1]

Win kaarten voor de toerversie
De fietsbroek beschikt over één van de beste zeems van Pearl Izumi, dus je hoeft niet bang te zijn voor zadelpijn of andere ongemakken. Het fietsshirt is voorzien van alle beklimmingen op de voorkant en de stijgingspercentages op de achterkant. Mocht je dus voor 16 april nog geen wielerkleding hebben, dan is de kleding van Pearl Izumi een prima oplossing.

De toerversie van de Amstel Gold Race is helaas al uitverkocht, maar toch is er nog een sprankje hoop voor wielrenners die mee willen doen. Pearl Izumi Factory Store geeft namelijk in samenwerking met BIKEGEAR 8x 2 kaarten weg voor de toertocht. Bestel in de BIKEGEAR shop of in de Pearl Izumi Factory Store de nieuwste Amstel Gold Race-kleding en je maakt kans op één van die toegangskaarten.

De koersbroek kost €79,95. Het fietsshirt kost €69,95. Mocht je zowel de koersbroek als het fietsshirt kopen, dan ben je €125,00 kwijt.

Meer informatie over de kleding is hier te vinden. Alles over de toertocht staat hier.