Tacx trainers zijn al jaren bekend over de hele wereld en krijgen er nu een nieuwe koploper bij: de Tacx Booster. Dankzij de magneetrem, die nóg krachtiger is dan die van de al jaren bekende Tacx Satori fietstrainer, genereert de Booster een zeer hoog vermogen bij een lage snelheid.

De Booster is makkelijk te monteren en bovendien veilig, omdat de rem is ingebouwd en de renner dus niet meer in contact kan komen met het hete vliegwiel. De Booster is de nieuwe nummer 1 fietstrainer van de profs voor hun warming-up en trainingen.

Tijdens de afgelopen Tour de France werd de Booster gebruikt door alle Pro Teams die Tacx sponsort: Rabobank, Vacansoleil-DCM, Omega Pharma-Lotto, Quick Step, Leopard-Trek, Saxo Bank-Sungard, RadioShack en Astana. De Tacx Booster is ook de officiële warming-up trainer bij de Olympische Spelen en de wereldkampioenschappen van de UCI. Maar de Booster is er natuurlijk ook voor alle andere mensen die graag ‘Tacxen’.

Rijden op de Tacx is de perfecte manier om zeer gericht te trainen op kracht en conditie. Bij slecht weer of in de winter biedt ‘de Tacx’ uitkomst binnenshuis, zodat er altijd kan worden gefietst.
De consument adviesprijs van de T2500 Tacx Booster is € 325,-. www.tacx.com