In het septembernummer van Fiets plaatsten we een artikel over een test van Dynamic Barkeeper 60mm tubeless ventielen. We gingen daar lelijk de mist in bij de prijsvergelijking tussen deze ventielen en die van concurrent Grezzy+.

We schrijven in de review dat de Barkeepers veel duurder zijn. We hebben per abuis de ‘prijs per stuk’ van de Grezzy+ ventielen vergeleken met de ‘prijs per paar’ van Dynamic. Niet handig, op het verkeerde been gezet omdat we ze wel als paar ontvingen. Qua prijs scheelt dit natuurlijk een slok op een borrel. Daarnaast levert Dynamic twee extra ventielkernen en rubber inzetstukjes mee. Voor dat complete pakketje betaal je €28,99 en daarmee is de prijs prima in lijn met die van de concurrentie.

Een erg vervelende fout, we hebben uiteraard nooit onterecht de suggestie willen wekken dat producten van Dynamic heel anders geprijsd zijn dan die van de concurrentie. Ons oordeel over de kwaliteit van de tubeless ventielen klopt gelukkig wel. Ze deden en doen hun werk vlekkeloos, zoals je mag verwachten!

Meer info over de Barkeeper ventielen vind je op de site van Dynamic Bike Care. Ze zijn er naast deze 60mm uitvoering ook nog in 44mm en 80mm lengte.