Van 20 t/m 22 oktober vindt in het MECC Maastricht hét nieuwe wielerevent van de Benelux plaats: Eurocycling XP! Niet alleen presenteren de grote merken zich hier, het is ook de plek waar liefhebbers, amateurs en profs hun kennis delen over materiaal, training, technologie, aerodynamica, tactiek, voeding, mindset en coaching. Wielrennen, triatlon, MTB en ATB, eigenlijk alle wielersporten die je op competitieniveau kunt beoefenen komen aan bod. Eurocycling XP presenteert o.a. een wielercafé met paneldiscussies en een bikefitting lab.

Win 5×2 tickets

Verschillende (ex-)profs leren jou de kneepjes van het vak. Tijdens Eurocycling XP worden er verschillende outdoor clinics vanuit het MECC Maastricht begeleid door de profs van team Lotto-Soudal, Boels Dolmans Cycling Team en WM3 Cycling. Daarnaast zijn ex-profs zoals Johan Vansummeren, Marc Wauters en Erwin Nijboer ook aanwezig om jou mee te nemen door het Limburgse land.

Wij mogen 5×2 entreetickets weggeven, daarnaast kun je ook gratis deelnemen aan een clinic van Johan Vansummeren of WM3 Cycling. Wil jij daar kans op maken? Vul dan hieronder je gegevens in!

Kan je niet wachten om kaartjes te kopen? Gebruik dan de kortingscode FIETS in de ticketshop, je koopt dan een kaartje met bijna 50% korting t.o.v. van de prijs aan de deur!