Wil je meer leren over wielerfotografie? Schrijf je dan nu in voor deze exclusieve Workshop Wielerfotografie op zaterdag 19 oktober van 10 tot 16u. De workshop wordt gegeven door Fiets-tester, voormalig profwielrenner en gerenommeerd fotograaf Léon van Bon!

Dit is je kans om te leren van een echte expert die een diepe liefde voor fietsen combineert met een scherp oog voor verbluffende beelden. Of je nu een beginner bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of een gevorderde liefhebber die graag de perfecte foto wil maken, deze workshop is voor jou ontworpen.

Je krijgt waardevolle inzichten in de kunst van fietsfotografie, inclusief compositie, belichting en verhalen vertellen door middel van beelden. Bovendien zal Léon zijn persoonlijke ervaringen uit de professionele wielerwereld delen, waardoor je een uniek inkijkje in de sport krijgt.

De cursus vindt plaats in het mountainbikemuseum in Arnhem . Er wordt gewerkt met een kleine groep van maximaal 12 deelnemers, wat het zeer persoonlijk maakt. In de ochtend komt, na de koffie met taart, de theorie aan bod. Na de lunch ga je aan de slag met een leuke opdracht met geweldige mogelijkheden om gepubliceerd te worden in Fiets Magazine.

Eloise Mavian van Tornanti.cc zal als gastspreker haar verhaal doen en inzichten geven. Haar artistieke kijk op foto’s is zeker inspirerend en verfrissend. Dit gedeelte wordt in het Engels gegeven.

Mis deze kans om je fotografievaardigheden te verbeteren niet. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer vandaag nog je plek en zet de eerste stap om de sensatie van fietsen door je lens vast te leggen! Meld je nu aan! Lezers van Fiets krijgen met de code: ‘FietsMagazine’ 20 euro korting!
Voor de workshop heb je ten minste basiskennis van je camera en van fotografie nodig.