Sigma introduceerde onlangs de SPORT POWERLED EVO.  Deze lamp produceert 900 lumen wat 400% meer licht zou moeten zijn dan het vorige model, de POWERLED BLACK lamp.

Naast de nieuwe high performance multi-chip LED-technologie richt is er een speciale lens ontwikkeld om een bredere straal te creeeren. Het resultaat: een volledig uniforme uitstraling, dat wil zeggen, van ver weg of dichtbij, er zijn geen scherpe overgangen maar een constant hoge verlichtingssterkte licht rond het midden. Er zijn de vier lichtmodi: energiebesparing, standaard, power en knipperende mode. De schakelaar kan makkelijk bediend worden, zelfs comfortabel werken met winter handschoenen. De POWERLED EVO set wordt geleverd met de nieuwe Li-Ion accu ‘IION XL’, afhankelijk van het lichtniveau op is er 3 tot 11 uur brandtijd met constante helderheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De buitenkant van de POWERLED EVO onderstreept ook de intrinsieke waarden. Een hoogwaardige, waterdichte aluminium behuizing garandeert een zeer goede bescherming tegen stoten en ziet er modern en high-tec uit. Voor een optimale warmteafvoer worden grote koelribben gebruikt die deel uitmaken van de intelligente thermisch beheer.

Zoals gebruikelijk bij SIGMA SPORT, is de montage van de POWERLED EVO eenvoudig en zonder gereedschap. De verstelbare en zijwaarts verstelbare klik op bracket met verbeterde anti-slip pad zorgt voor een optimale pasvorm, voor stuur diameters van 22 tot 32 mm. Deze stuurhouder is hetzelfde als van de Karma Evo, dit om het aantal stuurhouders verder in te perken en meer uniformiteit te bieden.

Door het geringe gewicht (140 gram geclaimd) en het kleine formaat maakt de POWERLED EVO ook goed geschikt voor gebruik op de helm. De adviesprijs van de POWERLED EVO PRO set incl. accu, opladers, stuurhouder en helmhouder is € 209,95.

www.sigmasport.com